0

45% úspora miesta a energie - Chýba vám miesto v chladničke?

22.11.2023 00:00 0

45% úspora miesta a energie - Chýba vám miesto v chladničke?

Sklenené dózy na potraviny Glasslock vám zaručia 45% úsporu miesta vo vašich chladničkách. Prehľadné, jednoduché usporiadanie a systém, ktorý funguje - to sú hlavné zásady správne fungujúcej profesionálnej kuchyne. Pre potreby profesionálnych kuchýň a ďalších profesionálnych prevádzok boli navrhnuté boxy na potraviny Glasslock.

Výhody ukladania potravín do chladničiek v boxoch

  •  Zaručene ušetrí až 45% priestoru
  •  Zníženie nákladov za energie
  •  Potraviny budú prehľadne uložené

Použitím sklenených nádob Glasslock budete mať v chladničke poriadok a ešte ušetríte množstvo priestoru. Potravinové boxy sú totiž veľmi skladné.

Sú navrhnuté tak, aby sa dali ľahko poskladať na seba či vedľa seba a ušetrili tak miesto na ďalšie potraviny. Na ukážku sme tu vložili dve fotografie znázorňujúce ako možno razantne ušetriť priestory vo veľkých chladničkách a chladiacich zariadeniach.


Až 90% využitého priestoru chladničky, vyššia spotreba elektrickej energie. Potraviny zaplnili skoro celú chladničku a ďalšia manipulácia s nimi bude zložitejšie. Vďaka zlému usporiadaniu nie je už skoro možné pridať ďalšie potraviny do chladničky





S boxami sme ušetrili až 45% využitého priestoru a znížili sme spotrebu elektrickej energie. Rovnaké množstvo potravín sme uložili do sklenených boxov Glasslock, vďaka ktorým je teraz všetko prehľadne zrovnané a bezpečne uložené a predovšetkým vznikol priestor pre ďalšie potraviny a pokrmy.





Chladničky dnes už nepatria k najväčším "žrútom" elektriny. V profesionálnych kuchyniach je však prevádzka niekoľkých chladničiek naraz stále pomerne drahou záležitosťou, spotrebuje sa každý deň pri chladení a mrazení potravín o poznanie viac elektriny než kde inde. Veľmi sa to potom prejaví ak chladničky bežia na plný výkon, z dôvodu jej preplnenia potravinami a žiadnym usporiadaním a dlhým hľadaním.