0

Až 2x dlhšie čerstvé potraviny v sklenách nádobách

22.11.2023 00:00 0

Až 2x dlhšie čerstvé potraviny v sklenách nádobách

Pri skladovaní čerstvých i opracovaných surovín v boxoch Glasslock budú vaše potraviny a pokrmy aj po niekoľkých dňoch chutiť stále, ako by ste ich práve kúpili alebo uvarili.


Poznáme dôvody prečo potraviny predčasne stráca svoju chuť i vitamíny

  • Teplo, vlhko, svetlo, vzduch - odoberajú prirodzené vlastnosti potravín.
  • Vírusy, baktérie, huby, plesne, parazity - spôsobujú vážne ochorenia.
  • Oxidácia a kvasenia - produkujú jedovaté prvky nebezpečné pre zdravie.


V sklenených dózach Glasslock vydržia vaše potraviny dlhšie čerstvé

Dozy Glasslock sú vyrobené z tvrdeného skla a vďaka profesionálnemu tesnenie na umelom veku uchovávajú potraviny v úplne vzduchotesnom a vodotesnom prostredia. Táto izolácia zabraňuje vniknutiu kvapalín a plynov znižujúcich kvalitu potravín, preto potraviny skladované v týchto boxoch vydrží až 2x dlhšie čerstvé ako v klasických plastových nádobách a tiež zabraňuje šíreniu pachov jedla v chladničke av kuchyni.

Dajte prednosť zdravotne nezávadným nádobám a miskám - je to neoceniteľný rodinný pomocník.

Dozy Glasslock sa stanú jedinečným pomocníkom vo vašej kuchyni a na cestách. Každý z vás iste ocenia čerstvú vôňu, pôvodnú chuť i farbu potravín a hlavne plnosť vitamínov a ďalších cenných látok obsiahnutých v potravinách aj po dlhšej dobe skladovania.

Uľahčite si život s prima nádobami Glasslock uchovajú všetko dlhšie čerstvé.

Potravinové boxy sú vhodné na uchovanie akýchkoľvek potravín. Do boxov môžete vložiť ovocie, zeleninu, cukrovinky, sušené ovocie, cestoviny, ryby, rozpracované pokrmy, uvarené pokrmy, detské jedlá a ďalšie, alebo ich môžete použiť na nakladanie mäsa alebo nakladanie hermelínov. Potraviny v boxoch môžete skladovať v miestnostiach, v chladničkách, v mrazničkách a môžete ich so sebou voziť na výlety, dovolenky, alebo ich použiť ako desiatové boxy.