0

Buďte profesionáli - ušetrite si čas, prácu a znižujte náklady

22.11.2023 00:00 0

Buďte profesionáli - ušetrite si čas, prácu a znižujte náklady

Je nevyhnutné neustále zlepšovať a rozširovať vybavenie potrebné pri manipulácii s potravinami, a preto na trh prichádza jedinečný nepostrádateľný pomocník, ktorý

Pracujete v prevádzke, kde sa denne vydáva mnoho jedál? S dózami máte behom pár minút jedlo pripravené k výdaju. Boxy skvele poslúžia ako nosiče na jedlo. Akonáhle nastane výdaj jedál, iba ľahko dáte dole veko z boxov a môžete pripravený pokrm servírovať priamo v Glasslocku. 100% vodotesné a vzduchotesné veko vám zaistí, že si pripravená porcia zachová svoju čerstvosť, chuť a vôňu. 

Glasslock je perfektný pre uskladnenie prípravený paštét, predjedál, šalátov atď. Pri príprave paštét oceníte, ako dózy skvele držia tvar. Vyberať môžete z ponuky rôznych tvarov foriem .. okrúhlych, hranatých i obdĺžnikových. Mäsiari, ktorí si vyrábajú svoju paštétu a chcú dať výrobku nejakú pridanú hodnotu, tak ich môžu distribuovať v originálnom obale Glasslock, ktorý potom zákazníkovi zostane na ďalšie bežné použitie. Ďalej sú boxy vhodné na rôzne krajové špeciality, ako sú nakladané uhorky, kapusta, utopenci, nakladané hermelíny, marmelády, ale i napríklad sušené ovocie.

V Glasslocku je krásne vidieť celý servírovaný pokrm a zákazníkovi môžete ponúknuť skutočnú pastvu pre oči. Glasslock je vhodný pre servírovanie dresingov, šalátov, predjedál, všetkých druhov príloh a dezertov.

Kde všade je možné boxy profesionálne využiť?

  •  Servírovanie pre rauty a bankety
  •  Obedy pre školské jedálne
  •  Vhodné pre hotely, ktoré sú zamerané na kongresovú turistiku


Všetkým profesionálnym zariadeniam, ktoré sa rozhodnú uchovávať potraviny v boxoch Glasslock vystavíme certifikát a darujeme samolepku k viditeľnému umiestnenie do prevádzky.

Tento certifikát a samolepka budú preukázateľným dôkazom pre vašich zákazníkov, že bezpečne skladujete potraviny v nezávadných nádobách a beriete aj ohľad na životné prostredie. Nech zákazníci vidia, že patríte k podnikom, ktoré dbajú na kvalitu služieb a sledujete moderné trendy.