0

Prečo dať prednosť skleneným boxom oproti plastovým

22.11.2023 00:00 0

Prečo dať prednosť skleneným boxom oproti plastovým Najdôležitejšie a veľmi vzácnou vlastnosťou našich potravinových boxov je zdravotná nezávadnosť. Ak chcete svoje potraviny udržať dlho čerstvé, svieže a hlavne bez škodlivých látok, je zakúpenie boxov Glasslock tým najlepším riešením. Nehrozí Vám žiadne nebezpečenstvo.

Dózy Glasslock sú vyrobené z tvrdeného netoxického skla, a preto nehrozí žiadne uvoľnenie škodlivých látok do vašich pokrmov. Viečka týchto boxov sú 100%  recyklovateľné a bez BPA. Na sklenených dózach sa neusadzujú zvyšky jedla ani nezanechávajú zápach po predošlých potravinách, čo ocení každý z nás.


Prečo dať prednosť skleneným boxom oproti plastovým dózam.

Pri výrobe plastových misiek je používaná ropa a ďalšie nebezpečné a zdraviu škodlivé látky, ktoré sa počas používania môžu dostať do vášho pokrmu a tým aj do vášho tela. V plastoch môže byť tiež obsiahnutý aj Bisfenol A (BPA), ktorý pôsobí v tele podobne ako ženský hormón estrogén a má veľmi zlý vplyv na dojčatá a batoľatá. V Japonsku je už zakázaný predaj výrobkov pre deti a batoľatá z plastov, ktoré obsahujú Bisfenol A (BPA).

Plastová veka pre GLASSLOCK sú 100% recyklovateľné a bez BPA (označené priamo na sklenených miskách).

Zdravie - to najdôležitejšie pre rodinu
Každá gazdinka či mamička ocení zdravotná nezávadnosť týchto boxov. Dózy Glasslock môžete používať v domácnosti, ale aj na cestách, výletoch a môžete ich využiť aj ako desiatové boxy pre deti. Dôkazom, že Vám veľmi záleží na vašich najbližších je zdravé jedlo v bezpečných boxoch.

Prečo zvoliť práve tieto boxy pre deti? Viac info>>

Aké odolné sú sklenené dózy Glasslock?

Pár slov pojednávajúcich o odolnosti sklenených dóz značky Glasslock. O ich vysokej odolnosti voči nárazom, úderom, mechanickému poškodeniu

Viac