0

Prečo sú sklenené dózy vhodné pre deti?

22.11.2023 00:00 0

Prečo sú sklenené dózy vhodné pre deti?

Potravinové boxy Glasslock sú pre vás a vaše deti tým pravým riešením.  Nielen že vám ušetrí veľa času, ale udrží potraviny po dlhú dobu čerstvé.

Bežné boxy, používané v mnohých domácnostiach, sú vo väčšine prípadov plastové. Pri výrobe plastov je používaná ropa a ďalšie nebezpečné a zdraviu škodlivé látky, ktoré sa môžu dostať do pokrmov a následne aj do tela vašich detí pri konzumácii. Nekŕmte teda vaše deti z plastov. Boxy Glasslock sú vyrobené z netoxického skla a prešli niekoľkými testami. Zaručujeme 100% zdravotnú nezávadnosť.

Pre malé deti sme v našom e-shope pripravili ponuku boxov na detské kašičky, výživy a ďalšie detské jedlá. Všetky produkty sú vyrobené z netoxického tvrdeného skla, zaručujú teda nezávadnosť materiálu a vysokú odolnosť voči nárazu.

Využitie potravinových boxov oceníte aj pri príprave desiat pre deti. V boxoch Glasslock budú mať vaše deti v škole i na výlete naozaj čerstvú desiatu. Boxy zvládnu ľahko otvoriť aj detské ručičky. Jedlo z boxov nevypadne ani nevytečie a odolajú aj väčšiemu nárazu.

Boxy sú výborným pomocníkom pre celú rodinu

  • Na cestách - praktický pomocník pri školských či rodinných výletoch
  • Do školy - boxy môžete používať ako desiatové, sú nezávadné a nerozbitné
  • Na uchovanie čerstvých potravín - potraviny vydržia po dlhú dobu čerstvé a svieže
  • Na uchovanie spracovaných potravín - svoje pokrmy môžete v boxoch uložiť do chladiacich aj mraziacich zariadení
  • Na servírovanie - pokrm môžete v boxoch ohriať a zároveň servírovať

Aké odolné sú sklenené dózy Glasslock?

Pár slov pojednávajúcich o odolnosti sklenených dóz značky Glasslock. O ich vysokej odolnosti voči nárazom, úderom, mechanickému poškodeniu

Viac