0

Ušetríme vám čas, prácu aj peniaze

22.11.2023 00:00 0

Ušetríme vám čas, prácu aj peniaze

Máme pre vás revolučnú novinku, ktorá vám uľahčí prácu a ušetrí čas.

Čo sú Prima boxy Glasslock?

Sú to štýlové a plne funkčné sklenené dózy, ktoré možno použiť na prípravu, servírovanie a zároveň uchovanie potravín v jednej nádobe. Uľahčí vám prácu v kuchyni, ušetrí miesto v chladničke a obľúbi si ich celá vaša rodina. Sú zdravotne nezávadné a šetria životné prostredie. Potravinové boxy Glasslock sú proste ideálnym pomocníkom, ktorý by nemal chýbať v žiadnej modernej domácnosti.

Použitím týchto nádob budete mať vždy na svojom stole svieže a čerstvé potraviny.V dnešnej dobe podlieha módnym trendom takmer všetko. Ani boxy na potraviny nie sú výnimkou. Štýlový dizajn, bezpečnosť a univerzálnosť. To sú boxy Glasslock.

Niekoľko výhod, ktoré vás presvedčia k nákupugraf-pouziti

  •  Potraviny uchováte čerstvé dvakrát dlhšiu dobu, než v klasických plastových miskách
  •  Prima boxy sú vyrobené z netoxického skla, teda sú zdravotne nezávadné
  •  Ušetrí miesto v chladničke a tým zníži výdavky za elektrinu
  •  Ich použitie je úplne univerzálne. Nebojte sa ich dať do mrazničky alebo do mikrovlnnej rúry. Môžete v nich pokrmy zapekať aj ohrievať
  •  Vodotesné a vzduchotesné uzatváranie zaručuje dokonalú izoláciu potravín od kvapalín a plynov
  •  Vyrobené z tvrdeného skla, odolné voči nárazu

Hlavnou prednosťou boxov Glasslock je, že dokážu udržať potraviny dlhšie čerstvé.
Vďaka tomu nemusíte každý deň pripravovať nové jedlá, stačí pripravený pokrm vložiť do potravinového boxu a dať do chladničky. Po niekoľkých dňoch bude jedlo rovnako chutné a čerstvé, ako v deň prípravy.Potravinové dózy Glasslock sú veľmi univerzálne. Oceníte ich pomoc pri príprave a servírovaní pokrmov i uchovanie potravín. Môžete ich použiť aj na prenos jedla do zamestnania alebo k bezpečnej preprave pokrmov, ak sa vydáte na cesty. Sú tiež vhodné ako desiatové boxy pre deti.

Použitím sklenených boxov Glasslock budete mať v chladničke poriadok a ešte ušetríte 45% miesta. Boxy sú sklenené a teda hneď pri otvorení chladničky vidíte, čo sa v boxe nachádza za pokrm alebo potravinu. Sú navyše veľmi skladné vďaka svojim tvarom a dajú sa jednoducho vrstviť na seba. Teraz sa už nebude vaša zelenina povaľovať po chladničke, ale bude uprataná v potravinových boxoch, kde zostane dlho čerstvá.

V čom spočíva jednoduché fungovanie boxu Glasslock?Predovšetkým v ľahkej manipulácii a praktickom rýchlo uzatvárateľnom kryte. Potravinový box sa skladá z dvoch častí. Prvá časť je sklenená miska, ktorá je vyrobená z netoxického a tvrdeného skla. Druhou časťou je umelohmotné veko s farebným tesnením. Veľký význam má praktické patentované uzatváranie na veku, vďaka ktorému je box uzavretý za pár sekúnd a stáva sa úplne vodotesný a vzduchotesným. U veľkých boxov je naviac zaistená ľahká manipulácia praktickými držadlami na veku.

Ste už presvedčení o kvalitách tohto výrobku?
Neváhajte a nakúpte v našom internetovom obchode. Za nízke ceny si tu vyberte zo širokého sortimentu sklenených boxov na potraviny ideálny typ, farebné prevedenie a rozmer. Veríme, že si boxy Glasslock obľúbite a stanú sa každodenným pomocníkom vo vašej domácnosti.