0

Ako čo najlepšie využiť dózy Glasslock?

22.11.2023 00:00 0

Ako čo najlepšie využiť dózy Glasslock?

 Majú mnoho využití a sú veľmi univerzálne a všestranné, ich hlavné prednosti pri používaní sme vám priblížili v jednotlivých sekciách. Inšpirujte sa našimi nápadmi.


misky-na-potravinyNa obedy a desiaty

Využiteľnosť boxov iste oceníte pri servírovaní obedov a príprave desiaty. Môžete v nich pokrmy uchovávať, prenášať a dokonca aj servírovať na váš jedálenský stôl.Boxy Glasslock sú nielen plne funkčné, ale tiež majú štýlový dizajn, preto v nich môžete bez problémov jedlo servírovať priamo na stôl. Nebudete na servírovanie potrebovať toľko riadu a ušetríte si tým prácu a čas strávený pri upratovaní.

Ak patríte k tým čo si každé ráno pripravujú desiatu do práce, iste sa vám bude hodiť praktický box na desiaty Glasslock. Váš zeleninový šalát, obložený chlieb alebo napríklad jogurt s musli bude po celú dobu v boxe bezpečne uložený a nestratí nič zo svojej chuti.


aj0000165piknikNa piknik
Máte radi pikniky a výlety s rodinou? Ak áno, oceníte univerzálne využitie boxov Glasslock. Snáď každý už riešil, ako správne zabaliť jedlo na cesty, aby vydržalo čo najdlhšie čerstvé a nezabralo veľa miesta.Pripravte si jedlo na cesty a vložte ho do boxu Glasslock. Môžete sa vydať aj na náročnejšie výlety do prírody. Nemusíte sa báť, že by sa vám v batohu boxy rozbili, sú vyrobený z tvrdeného skla a majú vynikajúce tesnenia. Môžete si teda dopriať čerstvú desiatu kdekoľvek budete chcieť.
Zvoľte si veľkosť potravinovej nádoby podľa miesta v batohu, je možné vyberať od najmenších boxov až po veľké krabičky. Všetko podľa vašich potrieb.


dozy-na-prenasenieNa prenášanie potravín

Máte starosti s prenášaním jedla? Bojíte sa, že sa Vám jedlo rozleje, alebo že ho nedopravíte v pôvodnom čerstvom stave? Ak máte tieto obavy, cestujte s nádobami Glasslock a Váš problém bude rýchlo vyriešený. Potravinové nádoby so sebou môžete vziať, kam Vás len napadne. Ak sa chystáte na piknik, na výlet, alebo potrebujete len jedlo preniesť do práce, iste oceníte, keď Vám jedlo vydrží dlhšie čerstvé, nerozleje sa vám v taške alebo v aute.
Chystáte občerstvenie na hostinu? Pohostenie si môžete v boxoch pripraviť, uchovať, previesť a rovno z boxov servírovať. Dózy môžete používať aj ako desiatové boxy pre deti. Desiata bude chutná, čerstvá a v prvom rade servírovaná z nezávadných materiálov

Výhody, ktoré pri prenose oceníte:

  • Transparentné sklo - vždy spoznáte, čo v akej nádobe uchovávate
  • Na 100% vodotesné a vzduchotesné - jedlo sa počas prepravy nerozleje
  • Tvrdené sklo - na cestách sa nerozbije a nepoškriabe


gl_servirovanie8Na servírovanie

Chystáte pohostenie pre návštevu a musíte všetko stále prekladať z chladničky na servírovacie taniere? Už nemusíte používať toľko riadu a rozčuľovať sa s potravinovou fóliou. Sklenené dózy to vyriešia všetko za vás.

Výhody servírovania s boxami Glasslock

  • Štýlový dizajn, vďaka ktorému môžete jedlo servírovať priamo na stôl
  • Ľahké uchopenie
  • Jednoduché otvorenie vrchnáku bez ušpinenia alebo vyliatia obsahu
  • Minimum špinavého riadu, vďaka univerzálnemu využitiu


aj0000038uschovaUskladnenie potravín
Ak nechcete každý deň chodiť nakupovať čerstvé potraviny a zaoberať sa každodenným varením, využite praktické a veľmi skladné boxy Glasslock. Svoje potraviny v nich môžete uchovávať ako v chladničkách. Uskladňovanie čerstvých potravín je jednou z najdôležitejších vlastností boxov Glasslock. Ak uložíte svoje potraviny či pokrmy do sklenených dóz a tie následne do chladničky, vydržia vám až 2x dlhšie čerstvé a svieže ako v klasických plastových nádobách. Vďaka profesionálnemu tesneniu na veku sú potraviny uchovávané vo vzduchotesnom a vodotesnom prostredí, a preto vydržia až dvakrát dlhšie čerstvé ako v klasických plastových nádobách. V dózach môžete svoje potraviny ukladať aj do mraziacich zariadení.
Máte problém s rozoznaním zmrazených potravín? V dózach Glasslock vám tento problém zmizne. Vďaka transparentnému tvrdenému číremu sklu ľahko spoznáte, aké jedlo či potraviny máte v mrazničke uložené.

 

dozy-na-zapekanieNa zapekanie

Zaberajú Vám hrnce a pekáče s hotovým jedlom v chladničke až príliš miesta?
Nebaví Vás stále vyberať jedlo z chladničky a prekladať do iných nádob, v ktorých si svoj ​​pokrm môžete dať do mikrovlnnej rúry?
Využite všestranné dózy a tieto problémy Vám z kuchyne rýchlo zmiznú. Boxy Glasslock sú vyrobené z netoxické skla. Dokonale odolávajú vyšším teplotám a do jedla z nich neunikajú žiadne zdraviu škodlivé látky, ako je to napríklad u plastových nádob. Dózy prešli niekoľkými testami a získali niekoľko ocenení. S dózami Glasslock môžete bezpečne zapekať svoje pokrmy do 120°C.